War Child page theme header image

Welkom bij het Ouderenpanel

Waar u het woord krijgt

Wij waarderen uw mening

Het aandeel senioren in ons land is groter dan ooit. Het is hoog tijd om uw mening echt te waarderen. Daarom doet het Nationaal Ouderenfonds onderzoek met het Ouderenpanel naar wisselende en actuele thema's. Wilt u bijdragen aan een juist beeld van 55-plussers? Geef dan uw mening in het Ouderenpanel!


Vragen over diverse thema's

Als deelnemer van het Ouderenpanel ontvangt u ongeveer om de maand een uitnodiging per e-mail om een vragenlijst in te vullen. Het onderwerp is elke keer anders. Wij houden u op de hoogte van de onderzoeksresultaten. Soms kunt u zich opgeven voor bijvoorbeeld een paneldiscussie, interview of focusgroep. Dit is vrijblijvend.


Anoniem, veilig en vertrouwd

Schrijf u in voor het Ouderenpanel via het formulier. Is er een onderzoek, dan ontvangt u via e-mail een link naar de vragenlijst. Even geen tijd? Dan kunt u ook een keertje overslaan. Resultaten van het onderzoek worden anoniem verwerkt. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Lees onze privacyverklaring.


Dus, wilt u ook bijdragen aan een juist beeld van 55-plussers? Geef u dan op voor het Ouderenpanel en geef uw mening!


War Child donate page image

Ja, ik geef mijn mening

Het aandeel senioren in ons land is groter dan ooit. Het is hoog tijd om uw mening écht te waarderen. Schrijf u in voor het Ouderenpanel en draag bij aan een juist beeld van 55-plussers in Nederland.

Persoonlijke gegevens* Verplicht

*