War Child page theme header image

Uw donatie telt!

Geef eenzaamheid geen kans

''We gingen met z'n tweeën de deur uit en ik kwam alleen thuis.'' Zes jaar geleden overleed de man van Threes Fransen (77) onverwacht.


Opeens kan het stil worden in je leven. Je partner overlijdt, goede vrienden worden ziek. Of je komt door gezondheidsproblemen minder het huis uit. Dit kan iedereen overkomen. Gelukkig is De Derde Helft voor Threes een enorme steun.


Bij De Derde Helft komen ouderen uit de buurt samen in de kantine van de lokale sportvereniging voor allerlei activiteiten en een gezellig praatje bij de koffie. Dat klinkt klein, maar is enorm belangrijk. Zo voorkomen we eenzaamheid: ouderen bouwen in hun eigen buurt een sociale kring op.


Steun daarom ook het Ouderenfonds! Hier gaan we voor: 30 nieuwe locaties voor De Derde Helft in 2022. Help je mee?


Wat doet het Nationaal Ouderenfonds?

Het Ouderenfonds helpt verenigingen bij het opstarten van De Derde Helft. Wij voorzien elke vereniging van persoonlijk advies en begeleiding en brengen de juiste mensen met elkaar in contact. Elke club krijgt een starterspakket met daarin flyers en andere communicatiematerialen. Alles voor een vliegende start! Daarna blijft het Ouderenfonds betrokken voor ondersteuning én starten we op nieuwe plaatsen met De Derde Helft. Zo verbinden we zoveel mogelijk ouderen. Want ouder worden doe je samen!

War Child donate page image

Ja, ik steun ouderen

Met uw bijdrage geven wij 30 sportverenigingen het startsein voor De Derde helft, ook in uw buurt!